Homeopathie en Zwangerschap

Homeopathie en zwangerschap

Tijdens de zwangerschap leeft de aanstaande moeder zo gezond mogelijk, let op haar voeding en probeert stressvolle situaties te vermijden. Dat is een belangrijke voorwaarde voor een goed verlopende zwangerschap en brengt fysiek en emotioneel evenwicht voor moeder en kind. Maar in het leven van alledag maak je dingen mee waar je zelf niet altijd de hand in hebt, gebeurtenissen die je leven beïnvloeden, ook in de zwangerschap. Jouw emoties maar vooral ook hoe je er mee omgaat hebben invloed op het nog ongeboren kind en kunnen mede bepalen hoe jouw kind na de bevalling is.

Als het voorkomt dat de natuurlijke harmonie verstoord wordt en er klachten ontstaan waarvoor je liever geen reguliere geneesmiddelen gebruikt zijn homeopathische middelen bij uitstek geschikt om problemen tijdens en na de zwangerschap op te lossen, zowel voor moeder als het pasgeboren kind.

Homeopathie kan een uitkomst bieden bij bijvoorbeeld langdurig zwangerschapsbraken, zuurbranden, stuitligging van de foetus, hoge bloeddruk, dreigende
zwangerschapsvergiftiging, bekkeninstabiliteit, bloedarmoede, complicaties rond de geboorte, borstvoeding en veel andere klachten die tijdens de zwangerschap en bij de
bevalling kunnen optreden.

Bij baby’s kunt U zich bij bv spruw, oogontsteking, krampjes, borstontsteking, overmatig huilen, lang vloeien, extreme vermoeidheid en andere postnatale klachten tot de homeopaat wenden.

Een homeopathisch consult en/of remedie kan jou en je kindje weer in balans brengen en veel leed en ongemak voorkomen.